DUURZAAM & STIJLVOL

Douglas hout is een naaldhoutsoort afkomstig uit Noord-west Europa die een Natuurlijk hoge duurzaamheid heeft. Van dit hout maken wij mooi tuinmeubelen, straatmeubilair en realiseren we diverse projecten.

Duurzame materialen

Douglas heeft onbehandeld van nature een hoge duurzaamheid.
Door de van nature hoge duurzaamheid is Douglas een milieuvriendelijk alternatief voor geïmpregneerd Vuren wat veelal schadelijke stoffen bevat om een verhoogde duurzaamheid te bereiken. Daarbij is het esthetisch gezien gewoon mooier dan geïmpregneerd hout. Door deze gunstige eigenschappen is het zeer breed toepasbaar. Douglas hout staat bekend om zijn mooie warme rode kleur, welke na verloop van tijd verkleurt naar een blauw grijze tint.

Luxe uitstraling & comfortabel ontwerp

Douglas hout is zeer geschikt voor het maken van tuinmeubelen. De hoge duurzaamheid staat garant voor jarenlang tuinplezier.  We hebben een zeer gevarieerd assortiment douglas hout tuinmeubelen, zoals loungebanken, picknicktafels, tuintafels, schuttingsdelen.  Natuurlijk kunnen we ook uw wensen vertalen naar een maatwerk meubel.

Offerte op maat

Maatwerk van je eigen ontwerp betekent ook maatwerk voor de offerte. Om een juiste offerte hebben we voldoende gegevens nodig. Denk hierbij ook aan de bereikbaarheid en de plek waar je meubel moet komen te staan. Kan het in zijn geheel worden afgeleverd of in onderdelen waarbij we het ter plekke monteren. Jij kent je situatie het best, voor ons geld hoe meer informatie des te specifieker de offerte

Op onze contactpagina kun je eigen bestanden zoals een schets of afbeelding uploaden.

VRAAG OFFERTE AAN