Garantiebepalingen

Natuurlijk heb je garantie als je een item koopt bij ons. Omdat we veel verschillende producten aanbieden hebben we ook te maken met verschillende garantiebepalingen.

Voor ons is duidelijk, als iets niet in orde is, los het dan op. Dit betekent dat we altijd ons tot het uiterste gaan om tot een gezamenlijke oplossing te komen.

 

Garantiebepalingen steigerhouten meubelen en maatwerk

Als je een meubel koopt van steigerhout of sloophout, wees dan wel bewust van de eigenschappen van het materiaal. Hout is een natuurproduct wat leeft en werkt.  Over het algemeen werken we met ruw bouwmateriaal en dus geen specifiek materiaal voor de meubelindustrie.

Dit heeft als resultaat dat je een meubel koopt waarbij in veel gevallen de robuustheid van het hout nog zichtbaar is,  kleine kieren en kleine scheuren, spleten, kromtrekken en oneffenheden geven bepalen mede het karakter van je meubel.  Dit houdt in dat we dan ook geen garantie kunnen geven op het werken of kromtrekken van het hout.

Je krijgt de garantie dat het karakter van het hout zoveel mogelijk een onderdeel van je meubel blijft en dat een oneffenheid hierbij niet hinderlijk is. Natuurlijk worden alle planken machinaal en met de hand geschuurd en brengen we meerdere lagen beits aan.

Op al onze meubelen zit 1 jaar garantie. Om hiervoor in aanmerking te komen gelden er enkele voorwaarden. Om hiervoor in aanmerking te komen moet je klacht gegrond zijn

Een klacht is gegrond als deze niet veroorzaakt is door:
* onredelijk gebruik
* gevolg door onoordeelkundig of oneigenlijk gebruik
* onjuiste opslag of onderhoud door koper of door derden
* het werken van hout en kromtrekken van hout

 

 

Voor alle overige producten die we aanbieden geldt de garantie die is bepaald door de fabrikant/leverancier.