MAATWERK & OFFERTE

We kunnen diverse soorten maatwerk voor je uitvoeren. Dit kan een kleine aanpassing zijn aan een bestaand model meubel of het ontwerpen en realiseren van een geheel project.

Van idee naar ontwerp

Heb je een idee, maar je weet niet hoe je dit moet uitwerken of realiseren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en wij kunnen aan de hand van je uitleg, schetsen of foto’s een ontwerp voor je maken.

Meer dan steigerhout

Wil je een ontwerp zonder steigerhout of juist in combinatie met andere materialen. Moderne plaatmetreiaal, oude balken, wagonplanken, stalen industriële elementen zorgen ervoor dat je meubel in je tuin of bij je interieur past.

Eigen. ontwerp, materiaalsoort, kleur en afwerking naar keuze. dat is OP MAAT!

Offerte op maat

Maatwerk van je eigen ontwerp betekent ook maatwerk voor de offerte. Om een juiste offerte hebben we voldoende gegevens nodig. Denk hierbij ook aan de bereikbaarheid en de plek waar je meubel moet komen te staan. Kan het in zijn geheel worden afgeleverd of in onderdelen waarbij we het ter plekke monteren. Jij kent je situatie het best, voor ons geld hoe meer informatie des te specifieker de offerte

Op onze contactpagina kun je eigen bestanden zoals een schets of afbeelding uploaden.

VRAAG OFFERTE AAN