DE NIEUWE WEBSITE

Vol trots presenteren wij de nieuwe website van Statafel op maat. Achter de schermen zijn wij de afgelopen weken druk bezig geweest met het ontwerp en de realisatie van de nieuwe site.

Het is een website waaraan we meteen ook vele nieuwe elementen hebben toegevoegd ten opzichte van onze oude website. Zo hebben we ons diensten pakket uitgebreid met verhuur van steigerhouten meubels. Dus heb je een feestje en ben je op zoek naar enkele statafels of veel zitruimte, neem dan een kijkje op onze pagina verhuur.

Zo is het vanaf nu mogelijk om je bestellingen direct te plaatsen via een webshop. We hebben meteen alle juiste gegevens en kunnen gelijk aan de slag met je bestelling.

De afgelopen jaren hebben we meerdere malen voor bedrijven enkele opdrachten uitgevoerd. Ook hierin gaan we weer een stapje verder. Voor het (steiger)houten meubilair van je kantoor, horecagelegenheid of winkel kun je nu ook bij ons terecht. Samen met onze partners kunnen we dit traject volledig voor je uitvoeren

Op de pagina projectinrichting kun je zien wat o.a. de mogelijkheden zijn.
Maar wat denk je van onze nieuwe handelsnaam Picknicktafel op maat. Hiermee gaan wij de zakelijke markt kennis laten maken met de mooiste picknicktafels van Nederland. Dus geen standaard picknicktafeltje zonder uitstraling bij de ingang maar een Picknicktafel in de bedrijfskleuren voorzien van bedrijfsnaam en logo.

 

Zo is er veel nieuw op de site van Statafel op maat, maar er komt nog meer.  Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief.

Team Statafel op maat

Plaats een reactie