Achtergrond informatie.

Aan BSO Wijs te Vianen mochten we een megapicknicktafel leveren in de kleur geel.

BSO WIJS is een buitenschoolse opvang waar alle activiteiten buiten in de natuur plaatsvinden. Voor hun locatie Sportcentrum Helsdingen te Vianen was de BSO op zoek naar een grote picknicktafel voor allerlei knutselactiviteiten en een ontmoetingsplek.

Het ontwerp.

De Megapicknicktafel heeft een totale lengte van 5,70 meter en een blad breedte van 1,00 meter. De picknicktafel is afgewerkt met een dekkende beits in de kleur geel.

Dit geeft de picknicktafel extra bescherming tegen de weersinvloeden. Verder is de tafel heel gemakkelijk schoon te maken en vlot droog te maken.

Hierdoor kunnen alle activiteiten ook na een regenachtige periode plaatsvinden, zonder dat de kinderen aan een natte tafel zitten.

De uitvoering.

De picknicktafel bestaat uit 4 frames welke door middel van slotbouten zijn gefabriceerd, dit zorgt voor de stabiliteit en de stevigheid van de picknicktafel. Het tafelblad en de zittingen zijn gemaakt van 4 cm dikke vuren balken

Alle onderdelen worden voor montage voorzien van een grond- en afwerklaag. Door deze werkwijze kunnen we garanderen dat elk onderdeel de juiste bescherming tegen de weersinvloeden krijgt.

megapicknicktafel

De afwerking.

Nadat alle onderdelen afzonderlijk van bescherm- en kleurlagen zijn voorzien worden picknicktafel tot een geheel gemonteerd. Alle schroefgaten worden weggewerkt met houtproppen.

Na montage wordt het geheel voorzien van een laatste hoogwaardige afwerklaag. In de meeste gevallen is dit een vocht regulerende dekkende beits.

Extra optie

De Megapicknicktafel is voorzien van de naam van de organisatie. Met behulp van onze speciaal ontworpen aanhanger kunnen we de megapicknicktafel zelf vervoeren en kunnen we op elke locatie komen.

Naam & Logo op picknicktafel

 

 

Over Dit Project