HORECA INRICHTING, KANTOORINRICHTING, WINKELINRICHTING & PROJECTINRICHTING

We kunnen diverse soorten projecten voor je uitvoeren. Voor winkel-, horeca- of kantoorinrichting  ontwerpen en realiseren we het gehele project.

Winkel & kantoor interieur

In veel winkels zie je vaak een stoere en industriële inrichting. Voor kantoor maken wij: bureaus, vergadertafels, ordnerplateaus , (opberg) kasten, kapstokken, paraplubakken, plantenbakken e.d. Voor winkels is dat o.a. afrekenbalies, kledingrekken, stellingmateriaal, kasten en display sokkels

Geheel van steigerhout oud of nieuw, blank of behandeld en in combinatie met metalen elementen. Behandelen kunnen we met white, grey en black wash, kleurenbeits, verf of lak.

Horeca inrichting

Voor het inrichten van je horeca gedeelde zijn wij de partner op maat. Voor het leveren van op maat gemaakte statafels of complete inrichting van het terras. Zo zijn wij uniek met onze megapicknicktafel welke we leveren in elke gewenste kleur, maar ook onze loungebanken met op maat gemaakt kussens zijn zeer populair.

Alles is mogelijk. Interesse stuur ons een mail en we nemen geheel vrijblijvend contact op.

Project inrichting

Geen project is ons te gek, met onze vakmanschap en creativiteit gaan wij geen opdracht uit de weg. Ontwerp en realisatie van meubilair voor scholen, buitenschoolse opvang, kinderparadijs en de inrichting openbare ruimtes is voor ons bekend terrein. Voor meer informatie stuur ons een e-mail en wij gaan aan de slag met je ideeën

VRAAG INFORMATIE AAN