robuust en landelijk straatmeubilair

Voor stadspark, schoolplein  of overige openbare ruimtes leveren we in diverse soorten en materialen straatmeubilair. Een compleet aanbod voor een leefbare omgeving

leefbare openbare ruimte

Voor een leefbare en functionele ruimte is straatmeubilair een belangrijk onderdeel. Een parkbankje om even uitrusten en genieten van de omgeving. Of een ontmoetingsplek voor de stads- en buurtgenoten. Diverse ontwerpen in verschillende materialen en kleuren maken de omgeving aantrekkelijk voor bezoekers en bewoners.

van parkbank tot plantenbak

Ons aanbod van robuust & landelijk straatmeubilair een is een  waardevolle aanvulling van de openbare ruimtes. Veel van ons aanbod is terug te vinden op schoolpleinen, sportvelden en meer.

Voor het afsluiten van wandelpaden, natuurgebieden kunnen we een uitgebreid assortiment landhekken en omheiningen aanbieden. Compleet met beslag, palen en plaatsing. Voor het afsluiten en aankleden van uw terreinen hebben we verder een diverse modellen plantenbakken welke verplaatsbare zijn.

Meer & op Maat de leverancier voor gemeentes, scholen en terreininrichters.

Buurtbank, de ontmoetingsplek!

Voor een gezellige ontmoetingsplek met veel groen in de buurt ontwikkelen we meerdere variaties op een buurtbank.  Ook personaliseerde banken met afbeeldingen van bijvoorbeeld de buurt in vroegere tijden behoort tot de mogelijkheden.

Het ontwerp kan in samenspraak met de buurtbewoners gemaakt worden. Hierdoor wordt de betrokkenheid en saamhorigheid vergoot. Natuurlijk leveren we het complete pakket, de plaatsing en bijpassend groen.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

VRAAG INFORMATIE AAN