Bestelinformatie

Home / Bestelinformatie

Bestellen

Al onze producten worden in opdracht gemaakt, hierdoor kunt u  zelf de afmeting kleur en model nog aanpassen. Tijdens het bestellen kunnen enkele wijzigingen meteen worden aangeven. Voor specifieke wensen kunt u ons een mail sturen. We maken graag een offerte op maat voor u.

U kunt eenvoudig bestellen via onze website of door ons een mail te sturen.

Betaalmogelijkheden

Zodra een bestelling is geplaatst op onze site krijgt u van ons een bevestiging van de bestelling. U ontvangt zo spoedig mogelijk een mail met de bevestiging van uw bestelling met een overzicht van de totale kosten ( transport, montagekosten etc.).

Voor betalingen en aanbetalingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

 

Bezorgen

Al onze picknicktafels en overige producten kunnen zowel afgehaald als bezorgd worden. Bij levering van meer dan 2 picknicktafels worden de picknicktafels altijd in delen geleverd en kunnen door ons op locatie gemonteerd worden. Dit om compacte pakketten te maken en zo de transportkosten zo laag mogelijk te houden.

Ook bij levering op slecht bereikbare plekken zoals verdiepingen, dakterras etc. worden onze picknicktafels in delen geleverd en op locatie gemonteerd.

Afhankelijk van het aantal bestelde picknicktafels zijn de montagekosten op locatie € 55-95.- per levering.

De transportkosten in Nederland* zijn € 75.- voor levering in België hanteren wij een transport tarief van €150,-

* uitzondering van de Waddeneilanden.

Levertijd

Onze levertijd op de producten is per keer verschillend. Normaal gesproken is deze 4-6 weken afhankelijk van het product. Er zijn een aantal factoren die hierin meespelen. Zo zijn we niet fulltime met Meer & op Maat bezig waardoor de levertijd kan oplopen. Verder is het aantal lopende opdrachten bepalend voor de levertijd.

Verder is ook de bewerking van het product van invloed op de levertijd. Zo willen wij dat de geschilderde picknicktafels minimaal een week uitharden voordat ze worden afgeleverd.

Mocht u graag iets willen bestellen en voor een bepaalde datum geleverd hebben, stuur ons dan een mailtje en we bekijken de mogelijkheden.

 

Service & garantie

Wij besteden zeer veel tijd en zorg aan de kwaliteit en afwerking van onze producten. Mocht u toch een klacht hebben over de kwaliteit van onze producten stuur ons dan een e-mail. Beschrijf duidelijk de klacht  voeg eventueel enkele foto bij. U ontvangt dan zo snel mogelijk van ons een reactie.

Al onze producten zijn een natuurproduct, het is namelijk allemaal van hout gemaakt. Bekijk hier de kenmerken van hout, deze zijn van belang bij het bepalen van de garantie.