Bestelinformatie

Home / Bestelinformatie

Bestellen

Al onze producten worden in opdracht gemaakt, hierdoor kun je zelf de afmeting kleur en model nog aanpassen. Tijdens het bestellen kun je enkele wijzigingen meteen aangeven. Heb je specifieke wensen? Stuur ons dan een mail met je ideeën. We maken graag een offerte op maat voor je.

Betaalmogelijkheden

Zodra je een bestelling hebt geplaatst op onze site krijg je van ons een bevestiging van je bestelling. Hierin staat dan ook de verwachte levertijd en de totale kosten. De betaling kan op verschillende manieren plaats vinden.

Contant bij aflevering of via een bankoverschrijving. In het laatste geval ontvang je een week voor aflevering de factuur welke vooraf voldaan dient te zijn.

 

Bezorgen

Alle bestelde producten kunnen worden afgehaald bij onze werkplaats op afspraak. Natuurlijk is het ook mogelijk om te laten bezorgen. Speciaal voor de extra lange – en megapicknicktafels hebben we een speciale aanhanger. De kleinere kunnen worden verstuurd met PostNL.

Bekijk hier het overzicht van de bezorgkosten.

 

Levertijd

Onze levertijd op de producten is per keer verschillend. Normaal gesproken is deze 4-6 weken afhankelijk van het product. Er zijn een aantal factoren die hierin meespelen. Zo zijn we niet fulltime met Meer & op Maat bezig waardoor de levertijd kan oplopen. Verder is het aantal lopende opdrachten bepalend voor de levertijd.

Verder is ook de bewerking van het product van invloed op de levertijd. Zo willen wij dat de geschilderde picknicktafels minimaal een week uitharden voordat ze worden afgeleverd.

Mocht je graag iets willen bestellen en voor een bepaalde datum geleverd hebben, stuur ons dan een mailtje en we bekijken de mogelijkheden.

 

Service & garantie

Wij besteden zeer veel tijd en zorg aan de kwaliteit en afwerking van onze producten. Mocht je toch een klacht hebben over de kwaliteit van onze producten stuur ons dan een e-mail. Beschrijf duidelijk de klacht  voeg eventueel enkele foto bij. Je krijgt dan zo snel mogelijk van ons een reactie.

Al onze producten zijn een natuurproduct, het is namelijk allemaal van hout gemaakt. Bekijk hier de kenmerken van hout, deze zijn van belang bij het bepalen van de garantie.

 

 

Retouren

Voldoet een product niet aan je wens dan is er altijd de mogelijkheid om het te retourneren. Wel zijn hier enkele voorwaarden aan verbonden.

Je moet binnen 14 dagen na ontvangst aangeven dat je van de aankoop afziet, dit doe je per mail aan info@meerenopmaat.nl

Op maat gemaakte producten worden niet retour genomen.

De producten worden binnen 14 dagen na kennisgeving retour gestuurd.

De retour gestuurde producten zijn niet gebruikt en onbeschadigd.

Als de retour gestuurde producten zijn beschadigd beoordeeld Meer & op Maat of er een waardevermindering wordt doorberekend.

De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.