Over Ons

Home / Over Ons

Welkom op Meer & Op Maat

Meer & Op Maat is een kleinschalig bedrijf dat (steiger)houten meubels maakt. We zijn de specialist in gekleurde picknicktafels op maat. In onze eigen werkplaats kunnen we alles maken zolang het maar van hout is. Het assortiment is hierdoor zeer divers, zo maken we kinderspeeltafels, winkelinrichtingen of meubilair voor op het schoolplein.

Kijk wat wij voor jou kunnen betekenen en daag ons uit!

 

Particulier

Ben je op zoek naar een steigerhouten meubel of een mooie trendy gekleurde picknicktafel? Bekijk dan onze producten. Heb jezelf een idee over een meubel of iets anders, laat het ons weten. We kunnen je hier voor geheel vrijblijvend een prijsopgave op maat toesturen.

Ee kleine opsomming van wat we al gemaakt hebben: interieur babykamer, audiomeubel, badkamermeubel, bedstee bed, plantenbakken, gruttersbakken, kinderspeeltafels, sidetables en nog veel meer.

Zakelijk

Diverse zakelijke klanten hebben al gebruik gemaakt van ons maatwerk. Winkelinrichting, meubilair op het terras, plantenbakken, verkoopbakken of presentatie rekken, we kunnen het allemaal maken geheel op maat en wens.

Bekijk onze digitale brochure voor bedrijfspicknicktafels om inspiratie op te doen. We komen graag langs om jullie ideeën te bespreken en deze te realiseren.

Meer & op Maat Verhuur

Naast de het maatwerk in houtwerk zijn we ook actief in de partyverhuur. Voor feesten en partijen heeft Meer & op Maat Verhuur een uitgebreid assortiment feestbenodigdheden.

Bekijk ook de website van Meer & Op Maat Verhuur voor meer informatie of neem vrijblijvend contact op!