Over Ons

Home / Over Ons

Welkom op Meer & Op Maat

 

Meer & op Maat is een kleinschalig bedrijf dat op professionele wijze de kleurrijkste picknicktafels maakt. Vanuit onze eigen werkplaats leveren we picknicktafels in de mooiste kleuren door heel Nederland en België.

We zijn de specialist in het maken en leveren van op maat gemaakte picknicktafels in de breedste in van het woord. Gemaakt van kwaliteitsmaterialen, hoogwaardige afwerking zijn onze picknicktafels een aanwinst voor iedere organisatie.

 

Onze klantenkring bestaat voor het grootste deel uit zakelijke klanten, maar ook aan de particulier klant leveren wij onze producten.

Meer & op Maat heeft jarenlange ervaring in het leveren van picknicktafels aan verschillende onderwijsinstellingen, horecabedrijven. Ook voor projectinrichters zijn wij de juiste partner met onze producten, service en betrouwbaarheid.

De grootste in kleur

 

De grootste in kleur is Meer & op Maat en wordt ook geleverd door Meer & op Maat. Als één van de weinigen (enigste) leveren wij eersteklas picknicktafels in iedere gewenste kleur.

Ook voor het leveren van de kleurrijkste XXL picknicktafels moet u bij Meer & op Maat zijn. Wij maken picknicktafels vanaf 1.80 meter tot wel 5 meter in de kleur die u wil.

Nog groter?? Informeer naar de mogelijkheden en daag ons uit.